Kirazlı Ortaokulu

Belgegeçer : 0 264 8232064
WEB https://kocaalikirazliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KİRAZLI MAH. MERKEZ SK. NO 132 KOCAALİ / SAKARYA
VİZYON : Çalışanların Görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.
MİSYON : Milli Eğitimin temel ilke ve değerleri ışığında teknolojiyi kullanan, üreten, iletişim becerileri gelişmiş, nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz her sene çeşili liseler öğrenci göndemektedir.Anadolu Öğretmen ,anadolu, sağlık meslek liseleri gibi.

Öğretim Şekli :tekli
Saatler : 9:00-15.05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köyün saat başı minibüsleri var.
Yerleşim Yeri : 2000 nüfüslu bir köydür.Köyümüzde marketler, sağlık ocağı,manav,kaloriferli evler,berber fırın gibi temel ihtiyaçlarımızı gideceğimiz yerler mevcuttur.Ayrıca köyümüz sakaryaca çok bilinen ünlü mesire yeri maden deresine de komşudur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 9 km
Kontenjan Bilgileri :